Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Prognoze, analize, statistika, tabele, suspenzije kroz procente… Novo, neobično, konkretno i jedinstveno mesto za pomoc kladioničarima. Analiza svih engleskih fudbalskih liga. Sve o engleskom fudbalu na jednom mestu.

Grupa entuzijasta okupljena oko ideje da se na ostrvu igra najpošteniji fudbal i da je Engleska kolevka, kako fudbala tako i klađenja, rešila je da postavi ovaj sajt kao odgovor savremenim tendencijama u klađenju na fudbalsku igru. Mi volimo fudbal i volimo da se opkladimo ali svi znamo da u toj disciplini nema sigurnih stvari (koliko je samo puta kvota 1.30 bila tragična za kladioničare).

Zato smo napravili mesto gde se kvote preračunavaju u procente. Praćenjem engleskih sajtova na ovu temu mi vrlo rano dolazimo do informacija o visini kvota, stoga moze postojati razlika između kvota u kladionicama i procentima na ovom sajtu (kvote se često obaraju) a mi računicu radimo po prvo objavljenim kvotama. Sve u svemu mislimo da će ovaj sajt biti od koristi za uporednu analizu.

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi