Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

„POKRET ZA OKRET“ je jedinstvena grupacija sportskih organizacija i pravnih lica koje pružaju usluge u oblasti sporta sa ciljem pravilnog telesnog razvoja, unapređenja motoričkog razvoja, sticanja sportske obrazovanosti dece.

Skolica Sporta za decu od 3 do 12 god. Individualan pristup uz jedinstven sistem i program rada. Od 4 do 6 profesora sporta na svakom casu.

Počinje svakog septembra i traje do juna meseca (školska godina). Upis dece je tokom cele školske godine. Novoj deci nije nikakav problem da se uključe i prilagode sistemu rada školice sporta.

Godišnje održimo preko 1800 časova, na 6 lokacija sa zatvorenim sportskim objektima, i na više lokacija na otvorenom, za učenike školice i drugu decu koja postanu naši članovi organizujemo desetak dečijih sporski kampova i izleta na teritiriji Srbije i u inostranstvu, a kroz školicu je do sada prošlo preko 6000  učenika.

064 190 35 77
office@pokretzaokret.rs
www.pokretzaokret.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi