Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine od osnivanja 1990, narodni poslanik. Bio je predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine 2000—2004. Predato 12.001 potpisa RIK-u 12. marta, proglašen za kandidata 13 marta.

Gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“ i Srednju muzičku školu završio je u Novom Sadu, a Ekonomski fakultet u Subotici. Počeo je kao profesionalni muzičar – flautista, svirajući po kafanama. Kasnije se zaposlio u Naftagas prometu, u oblasti spoljne trgovine, 80-ih godina 20. veka. Posle toga, tokom devedesetih, radio je u YUTEL-u.

Čanak je 1990. godine osnovao Ligu socijaldemokrata Vojvodine. Na parlamentarnim izborima 1997. godine bio je izabran za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije na listi Koalicije Vojvodina. U periodu od 2000. do 2004. godine bio je predsednik Skupštine AP Vojvodine. Pre toga je bio poslanik u Veću republika Skupštine Savezne Republike Jugoslavije i Državne zajednice Srbije i Crne Gore.

Nakon izbora 2014. ponovo je izabran za narodnog poslanika. Na poslednjim vanrednim parlamentarnim izborima učestvovao je u koaliciji sa Borisom Tadićem i Čedom Jovanovićem.

 

Poruke Predsedničkog kandidata

Srbija ne bi trebalo da bude centralizovana država u kojoj tri četvrtine stanovništva ne živi u Beogradu, ali ne odlučuju ni o čemu.

Nije poenta samo u smeni Vučića, kao što nije bila poenta u smeni Miloševića. Sistem mora da doživi katarzu u smislu demontiranja njegovih represivnih i kriminalizovanih delova.

Nije dobro da Aleksandar Vučić postane predsednik Srbije, jer će tako vertikala vlasti biti potpuno zatvorena.

Kao predsednik Srbije daću sve od sebe da nijednoj ženi u Srbiji nikada ne bude neprijatno ili se oseti nesigurno zato što je žena i da žene u Srbiji ne trpe nepravdu.

Oštra borba protiv droge na ulicama i oko školskih dvorišta mora početi odmah, sada.

Mora se utvrditi kako je nestao novac iz penzionih fondova pre i posle 2000. i kako se uopšte došlo do toga da se penzije isplaćuju iz budžeta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi