Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

MB-Tim je firma čija je osnovna delatnost transport i organizacija selidbi u gradskom, međugradskom i međunarodnom prevozu. Vršimo prevoz specijalnih tereta (klavira, kasa, mašina, bankomata, betonske konstrukcije,…) paletne robe, prodaja zaštitne ambalaže, kutija, raznovrsnih folija…

Firma je sastavljena od profesionalnog, kvalifikovanog i pouzdanog osoblja. Profesionalni tim pakera obučenih za pakovanje, tim za montažu, demontažu, utovar i istovar. Nudimo Vam odgovarajući prostor za skladištenje Vaših stvari, opreme, mašina,… na određeno i ugovoreno vreme.

Posedujemo najsavremeniju opremu: hidraulične liftove, ručne paletare, male i velike dizalice za izvlačenje tereta, viljuškare, robote za stepenice, kranove, spoljašnje liftove, specijalna zaštita od habanja podova tokom prenosa teškog tereta unutar objekta.

U voznom parku se nalaze kombi vozila i kamioni do 30 tona, kamioni poseduju lift nosivosti do 1,5 tone. Prema potrebama našim klijentima rentiramo vozila.

Nudimo besplatnu procenu Vaše selidbe, odgovaramo na sve Vaše zahteve. Zbog toga smo naročito cenjeni kod klijenata i firmi sa kojima sarađujemo. To je rezultat našeg dugogodišnjeg rada i iskustva.

Zagrađe 30, Mirijevo,
Beograd, Srbija
Telefon 1: +381 11 3433 998
Telefon 2: +381 64 8868 885
Fax: +381 11 3433 996
office@mbtim.rs
www.mb-tim.co.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi