Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Luka Maksimović, poznatiji po svom alijasu Ljubiša Preletačević Beli, srpski je političar i kandidat za predsednika Srbije, na predsedničkim izborima 2017. Lider političkog pokreta u Mladenovcu “Sarmu probo nisi“. Kandidovan od strane grupe građana „Beli – Samo jako”. Predato 12.700 potpisa RIK-u 12. marta, proglašen za kandidata 13 marta.

Rođen je 1991. u Velikoj Ivanči kod Mladenovca. Student je komunikologije. Od 2016. vođa je političkog pokreta u Mladenovcu Sarmu prob’o nisi.Na lokalnim izborima 2016. u Opštini Mladenovac, osvojio je drugi broj odborničkih mesta (posle SNS-a) sa 21% osvojenih glasova, sa svojom listom Beli — Samo jako! (osvojivši 13 od 55 odbornika). Osvojio je veliki broj glasova, iako je njegova kampanja bila zamišljena kao sprdnja, satira i parodija političarima, sistemom i izbornim procesom. Ovo je izazvalo veliku pažnju domaćih, ali i pojednih svetskih medija.
Poruke Predsedničkog kandidata

Lako je Aci – ima Tonija Blera za savetnika i one deliveri junite za upuctva, Hebreji i Rumunci mu rade kampanju, a šta da radi čika, sam protiv svih? Dooobro, sirotinja je uz mene, samo da se šije PETica pa ko velim i da se pobedi. Bez sikiranja, sve je pod kontrolom.

Još jednom – da ne bude Beli hoće cirkus. Čika želi buđenje. Imamo li snage za to 2. aprila? Sirotinja uzvraća udarac!

Ne volim da upotrebljavam teške reči, al sam moro. Dokle više da sakate naše najstarije i najperspektivnije glasače? Čika ima rešenje! Al mora da pukne petarda na izborima, pa da pričamo… SAMO JAKO ! 5 !

Pričam sa našima, Švabama, Rujama, Francuzima, Englezima, ne pitam. A ne čitam ništa, em mi slabo ide, em me ne zanima. Samo mi je bitna pobeda 2. aprila, zbog toga svi dudarimo 5 i nema sikiranja!

Znači ka’ i ako čika postane preCednik, nijedna šišarkica ne sme biti izvređana po novinama, ma čija god to majka, sestra, komšinica ili baba bila. Znači taj tabloJid ili taj mića što je to naredio da se vređaju tuđe žene nije nikad bio mangup i mnogo je veliki kompleksaš jer nije imao devojku do triespete.
Ljubi čika sve šišarkice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi