Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Boško Obradović srpski je političar i narodni poslanik. On je osnivač i predsednik političke stranke Srpskog sabora Dveri, takođe je osnivač časopisa „Dveri srpske“. Predato 11.504 potpisa RIK-u 10. marta, i RIK je istog dana utvrdio da je pravno valjano 11.212 potpisa.

 

Kratka Biografija

Boško Obradović je rođen u Vranićima, u blizini Čačka, 23. avgusta 1976. godine. Gimnaziju je završio u Čačku, da bi zatim upisao Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu, na kome je diplomirao 2002. godine, sa tezom Miloš Crnjanski i novi nacionalizam. Svoju diplomsku studiju je publikovao 2005. godine, i za nju je dobio nagradu za najbolju knjigu na srpskom jeziku „Miloš Crnjanski”, u periodu 2003—2005. Zajedno sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, osnovao je časopis Dveri srpske, 1999. godine. Časopis je pokrenut kao bilten studenata srbistike, da bi se zatim razvio u jedan od najpopularnijih nacionalnih časopisa. Radio je punih šest godina kao bibliotekar, a bio je na mestu šefa odnosa sa javnošću Gradske biblioteke Čačka. Trenutno je jedan od urednika izdavačke kuće „Catena Mundi“.

 

Poruke Predsedničkog kandidata
Imajte vere i nade jer ovo je naša Srbija, a ne ono što su od nje napravili korumpirani političari! Nemojte nikad odustati od sebe, od nas, od naše Srbije!

Slobodna i jaka Srbija! I tradicionalna i moderna u isto vreme. Tu Srbiju želim da stvorim sa vama! Oslobodimo se straha i preuzmimo odgovornost. Ostvarivo je!

Nastavljam da se borim da Srbija bude dobro mesto za život. Društvo u kojem su interesi pristojnih i poštenih ljudi, naših porodica i naše dece, na prvom mestu.

Dakle, neću državu voditi sam, već zajedno sa najčestitijim, najuglednijim i najvećim umovima koje ima savremena Srbija.

Ukoliko u roku od 180 dana od stupanja na funkciju ne ispunim prethodno navedeno, ovim podnosim ostavku na funkciju predsednika Republike i ovlašćujem svakog građanina Republike Srbije da primerak ove overene izjave, koja je deponovana kod Javnog beležnika Mirjane Spasić u Beogradu, pribavi od javnog beležnika i preda predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije kao moju neopozivu ostavku, koju neću osporavati.

Ako budem izabran za predsednika zahtevaću poštovanje radnih i ljudskih prava, vratiću radnicima dostojanstvo, založiću se da država radnicima isplati ono što im duguje. Srpski privrednici će biti privilegovani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi