Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije. Predato oko 10.500 potpisa RIK-u 12. marta i RIK je istog dana utvrdio da je pravno valjano 10.030 potpisa.

Bio je ministar nauke i zaštite životne sredine 2004-2007 i ministar rudarstva i energetike 2007-2008 u Vladi Republike Srbije.  Osnovnu školu je završio u Beogradu, potom završava srednju školu u Moskvi, a studije hemije ponovo u Beogradu. Magistrirao je 1996. godine na Univerzitetu u Floridi. Posle magistrature vratio se u Srbiju. Godine 2002. je doktorirao na Hemijskom fakultetu u Beogradu na kome radi kao docent. Nekoliko puta je bio jugoslovenski atletski reprezentativac, šampion i rekorder, učesnik značajnih takmičenja.

 

Poruke Predsedničkog kandidata

Moj slogan „Pristojnost uzvraća udarac“ je odgovor na sve loše stvari koje se dešavaju u ovoj kampanji! Umesto da govorimo o idejama i o onome u šta verujemo, slušali smo uvrede, a o politici se uopšte ne priča! Sa moje strane nije bilo teških reči, ja sam vodio pristojnu kampanju i nikog lično nisam uvredio. Ne samo u ovoj kampanji, nego tokom svih godina bavljenja politikom!

Demografska obnova i podsticanje nataliteta treba da postanu jedan od prioriteta u radu svih državnih institucija. Svi uspesi koje možemo postići i sve pobede koje možemo izvojevati imaju smisla samo ako preživimo biološki kao narod!

Da sprovodi spoljnu politiku o neutralnosti i sarađujemo sa svima u meri u kojoj to nama odgovara bez davanja naše slobode. A ekonomska politika da se vodi bez MMF-a i da se prestane sa politikom jurenja i slepog slušanja EU koja ne daje nikakve rezultate.

Gerhard Šreder je 1999. godine prvi posle Adolfa Hitlera doneo odluku da Nemačka napadne jednu zemlju! Nas je gađao bombama i ubijao našu decu! On je 24. marta podržao Vučića. Šreder i Angela Merkel podržavaju Vučića, a Vojislav Koštunica i dobri Srbi mene! Jer je srpska sloboda iznad svega, jer je čovek pre svega!

Bio bih predsednik svih građana, sazivao bih Savet za nacionalnu bezbednost, svake nedelje bih bio u manjim mestima i formirao bih Savet u koji bi ušli ljudi od iskustva sa zadatkom da se podigne izvoz!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi