Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Autoprevozničko preduzeće Poljak se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe, kombi i kiper prevoza. Firma je osnovama 1996. u Beogradu i od tad se bavimo ovim poslom .

Selidbe – 21 godina iskustva
Pružamo usluge selidbe stanova, poslovnih i stambenih prostora, kombi selidbe magacina, garaža, kuća ili ambasada! Preseljenje u Beogradu može da uključuje kompletnu organizaciju posla, pripremu stvari, demontažu elemenata , montažu istih, utovar i istovar sa obezbedjenim radnicima, nabavku kompletne ambalaže za zaštitu nameštaja i tehničkih stvari kao i proces samog pakovanja.

Kiper prevoz
U voznom parku imamo i kiper vozilo za prevoz šuta i drugog rastresitog materijala u džakovima kao i za bacanje raznih starudija kad se čiste podrumi, garaže ili dvorišta u smislu granja, lišća, vrata, prozora, kabastog smeća, neispravne tehnike i sl. Uz sva vozila je moguće angažovato ljude za utovar i istovar.

Kombi prevoz
Pružamo usluge kombi prevoza. Prevoz vršimo po celoj teritoriji Srbije. Bilo da su u pitanju selidbe ili transport paletne, kutijaste ili bilo koje druge robe možemo obezbediti utovar i istovar iste. Vozila su čista, opremljena i spremna da odgovore na vaš poziv.

Kamionski prevoz
U okviru transporta možemo ponuditi i kamionsko vozilo za prevoz gabaritnih lakših stvari u smislu većih i nestandardnih dimenzija koja ne mogu ući u kombi vozila (razne mašine, kiosci, ograde, stabla i sl.). Po potrebi vozilo može biti otvoreno (bez cirade) ili zatvoreno (sa ciradom) za prevoz po lošim vremenskim uslovima.

Adresa

Naša Adresa::

Gročanska 1, Beograd

GPS:

44.79335946722971, 20.49086116837293

Telefon:
Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi