Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Tvrtka internet d.o.o. nastala je 1991. godine te je smještena u Zagrebu. Fokus tvrtke je pružanje informatičkih usluga što najviše čine izrada programskih sustava, IT savjetovanje, razvoj informacijskih sustava i potpora korisnicima.

Tvrtka nudi različite usluge:

Programska rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama koja se izrađuju prema zahtjevima korisnika, kao i modifikaciju postojećih rješenja te savjetovanje korisnika prilikom izrade i dizajniranja poslovnih aplikacija.
Izrada Business Intelligence rješenja koja omogućuju srednjem i visokom menagementu informacije u pravovremenom trenutku, na temelju čega mogu donijeti pouzdane i kvalitetne poslovne odluke.
Dizajn, implementacija i integracija infrastrukturnih rješenja – Active Directory, System Center, ForeFront, TMG, Microsoft HyperV virtualizacija, e-mail i collaboration sustavi, sigurnost i zaštita podataka (nadzor mreže, sigurnosna pohrana podataka).
Servis, prodaja i održavanje računala, servera, računalnih komponenti, pisača, uređaja za napajanje, mrežne opreme te izrada hardverskih rješenja baziranih na intel tehnologiji (prema zahtjevu korisnika).
Tehnička podrška za programska rješenja nakon implementacije rješenja
U preko 20 godina poslovanja tvrtka je razvila brojne usluge i rješenja koji se mnogo koriste, poput stanice za tehnički pregled vozila, koje se koristi u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Hrvatskoj.

Internet d.o.o. će Vam pružiti kompletno i zaokruženo IT rješenje koje će rješiti sve vaše poslovne zahtjeve, od dizajna, preko razvoja i implementacije sustava, do kasnijeg održavanja.

 

Radno vrijeme: 06:30-21:00
Subotom: 07:00-15:00
Tel: +385 1 2989-484, 2993-352
Fax: +385 1 2993-347
E-mail: inter-net@inter-net.hr
sajt – http://inter-net.hr/

Capraška 6 (I.kat),
10000 Zagreb
Hrvatska

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi