Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Nudimo Vam kompletne pogrebne usluge, organizaciju sahrane i prikupljanje kompletne dokumentacije, veliki izbor pogrebne opreme po sigurno najpovoljnijim cenama (sanduci, krst, peškiri, i ostalo…), medjunarodni prevoz pokojnika kao i prevoz pokojnika u Srbiji.

Pogrebno preduzeće Veličković se bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme. Sa višegodišnjim iskustvom specijalizovali smo se u poslu, stekli veliki ugled i poverenje klijenata. Ozbiljan i savesan pristup je naš princip od prvog dana, te obraćanje posebne pažnje na osetljivost klijenta usled gubitka voljene osobe.

Slobodno možemo reći da smo u čitavoj našoj ponudi, najviše ponosni na usluge medjunarodnog prevoza pokojnika iz inostranstva. Posle toliko godina iskustva i stotina hiljada pređenih kilometara, još uvek iza sebe nemamo neprijatnih situacija, niti problema kojih nismo mogli u hodu rešiti.

Vozila su nam sigurna i specijalno prilagođena specifičnim potrebama, koje pogrebna vozila imaju. Stotine hiljada kilometara su iza nas, pa kao neko sa velikim iskustvom iza sebe, tvrdimo da smo dorasli svakom izazovu kada je prevoz pokojnika u pitanju.

Kruševac –  Kosovska 25
Trstenik – Knjeginje milice 25
Email:  pogrebnovelickovic@gmail.com
Phone:  063 70 84 748
Mobile: 063 160 91 90
www.prevozpokojnika.info

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi