Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži
Dućan-online je posrednički dućan (eng. web shop) koji se nalazi u Srbiji. Za razliku od drugih posredničkih web shopova Dućan online za tebe proverava kvalitet svakog svog artikla.
Sigurno Vam se dogodilo da ste negde videli fotografiju predivnog artikla, naručili ga, a na kućnu adresu Vam je stiglo nešto što nije imalo veze s onim što ste platili? Taj trenutak ste shvatili da ista privlačna fotografija nažalost ne znači i isti proizvod te da naizgled isti proizvod može biti izrađen u bezbroj varijanti i kvaliteta materijala. Ako ste umorni od toga i tražite dućan gde ćete kupovati bezbrižno i s poverenjem dobiti tačno ono što vidite na fotografiji, proverite zašto je na hiljade klijenata oduševljeno baš nama.
Naša ciljna populacija nije određena godinama i kod nas kupuju svi koji žele biti u korak s trendovima.
Vodimo se time da je najvažniji aspekt uspeha baš kupac i upravo smo zato fokusirani na njegove potrebe. Svakom kupcu želimo pružiti najbolje iskustvo kupovine i najbolji odnos kvaliteta i cene. Zbog toga smo, između ostalog, oformili i superiornu korisničku podršku koja je stalno na raspolaganju svakom našem kupcu i putem nje nudimo i mogućnost individualnog savetovanja.
Verujemo da je dobar kupovina pravo, a ne luksuz i zato svojim kupcima donosimo najnovije trendove po najprihvatljivijim cenama.
Ako imaš bilo kakav predlog ili sugestiju slobodno nas kontaktiraj!
DUĆAN ONLINE
www.ducan-online.com
kontakt@ducan-online.com
064 440 88 88

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi