Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Dom za stare Lug

Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam ustanovu Dom za stare LUG. Nakon rada i iskustva u Nacionalnim institutima za zdravlje kod Vašingtona, zadovoljstvo mi je preneti Vam sistematičnost i odgovornost američkih ustanova u našu sredinu obogaćenu neposrednošću i ljubaznošću.

Institucionalni oblici zaštite starih ljudi su neminovnost koja se nameće shodno ubrzanom tempu savremenog života i produženom životnom dobu.

Dom za stare LUG u Mladenovcu je moderan centar koji pruža adekvatnu negu i medicinski nadzor svojim stanarima kombinujući je sa rehabilitacijom.

 

Hotelske usluge na bazi punog pansiona uz prihvatljive cene u predivnom ambijentu prostranog parka pružaju nesvakidašnju priliku oporavka i unapređenja fizičkog i psihičkog potencijala.

Predusretljivost osoblja uz raskoš ustanove pružiće Vam osećaj produženog godišnjeg odmora i spokojnog boravka. Višegodišnje iskustvo, pohvale iz drugih centara, prezentacije na gerontološkim kongresima, učešće u radnim telima za formiranje visokog standarda daju kredibilitet Domu za stare LUG.

Prvi Vaš utisak će biti s nevericom da nešto ovako postoji u Srbiji.

Kvalitativni napredak života starih lica je najbolje ostvaren sa kvalifikovanim radnim pristupom kojim se podstiče aktivno učešće korisnika.

Korisnici usluga Doma za stare LUG osećaju poboljšanje opšteg stanja kada je stručno osoblje angažovano oko njih, kada se kroz međusobno uvažavanje dolazi do poverenja u rad ustanove.

Adresa

Naša Adresa::

Brestovačka 29, 11409 Kovačevac, Mladenovac

GPS:

44.4119878059, 20.7233691216

Kontaktirajte ovaj listing

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi